![]() |
Meyve ve Sebze İsimleri |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
mause54
Moderatör
Kayıt Tarihi: 15-Temmuz-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 518 |
Alıntı Cevapla
Konu: Meyve ve Sebze İsimleriGönderim Zamanı: 25-Mart-2009 Saat 08:51 |
|
Shali : Armutu სხალი
Vaşli : Elma ვაშლი Tzabli : Kestane წაბლი Bali : Kiraz ბალი Saselayshali : Limon armutu სასელაისხალი Atami : Şeftali ატამი Çortugi : Bir armut çeşidi ჩორთუგი Tzkavi : Kara yemiş, tahnal წყავი Martzkvi : Çilek მარწყვი Simindi : Mısır სიმინდი Lobyo : Fasulye ლობიო Hapi: Kapak ხაპი Mitzkapay : Patates მიწყაპაი Surunci : Biber სურუნჯი Balcani : Patlıcan ბალჯანი Tomatisi : Domates თომათისი Bortzoli : Nar ბორწოლი Humbra : Hurma ხუმბრა Kurdzeni : Üzüm ყურძენი Pantavaşli : Ham elma პანტავაშლი Çhaveraykurdzeni : Ekşi üzüm ჩხავერაიყურძენი Leğvi : İncir ლეღვი Ormosavalayleğvi : Ağustos inciri ორმოსავალაილეღვი Balcanayleğvi : Bir incir çeşidi ბალჯანაილეღვი Tetrileğvi : Beyaz incir თეთრილეღვი Şavileğvi : Siyah incir შავილეღვი Thili : Fındık თხილი Kakali : Ceviz კაკალი Kilyavi : Erik ქილიავი Tkemali : Ham erik ტყმალი Mitzavaşlay : Yer elması მიწავაშლაი Tsvilahumbray : Ham hurma ცვილახუმბრაი Muzi : Muz მუზი Joli : Dut ჟოლი |
|
|
BABALAR ÖNDE GİDER ÇÜNKÜ EVLATLAR YOL BİLMEZ
|
|
![]() |
|
enkralbaba
Üye
Kayıt Tarihi: 16-Temmuz-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30-Mart-2009 Saat 15:18 |
|
emegine saglık levent abı senı burada gormeyı ozlemişim
inan cooook sevındım senden sonra bende epey girmemişim şimdi farkettim :d |
|
|
Ne kadar kibirli dursada bardağın önünde eğilir çaydanlık..
Öyleyse bu büyüklenme niye? Mütevazı ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından..Bardağı insan bunun için öper daima alnından... |
|
![]() |
|
supermause54
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 15-Mart-2009 Konum: sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 30-Mart-2009 Saat 21:18 |
|
evet ya emegıne saglık abı
|
|
|
BURASI... SAKARYA ....FERMAN GEREKMEZ...DELIKANLI YUWASIDIR.
ÇAKALLAR GİREMEZ... UFUKYLMZ |
|
![]() |
|
mause54
Moderatör
Kayıt Tarihi: 15-Temmuz-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 518 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2009 Saat 12:58 |
|
bilgi bulgu paylaşıldıkça güzeldir bulduğum bildiğim her konuyu paylaşacağım
|
|
|
BABALAR ÖNDE GİDER ÇÜNKÜ EVLATLAR YOL BİLMEZ
|
|
![]() |
|
admin
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 595 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2009 Saat 10:57 |
|
Paylaşım için teşekkürler
|
|
|
Biz 3 Kişiydik. Ben, Keyfim ve Kahyası ...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |