![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
admin
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 595 |
Konu: Bayram Turnuvaları v.d.Gönderim Zamanı: 13-Ocak-2008 Saat 11:22 |
|
selamın aleykum...BÜTÜN ilimbeylılerın
ramazanı mubarek olsun...bu arada bayramlar da yapılan turnuwaa inş bu
sne olur...herzamnkı gıbı kral bızız bu alemde BEŞİKTAŞ...
FURKAN ÖNER slm herkesin bayramını kutlar daha nice bayramlardilerim bayramda köydeidim fakat 2 gece kalabilidim malesef güzel olan beyram güzel olan eski arkadaşları görmek anne baba du asalmak ama bu bayram dahada ii bi güzellik gördüm futbol turnuvası süperdi benim takım yenilsede ii di recep arkadaşa teş ederim ii takım yapmış nede olsa fb li:) artık bizden geç miş yoruluyoz olsun spor olsun mutluluk olsun ama kurbanda ii bi takım yapacam sizlerin de katkılarıyla kupa bizim olacak ve jüble yapacaz oki genç arkadaşlar ben şuayıp öz saygılarla hoş kalın hoşça kalın bysss ilimbeyli kardeşlerim bayramdaki turnuvada takımlar belli olmuştur ben fb nin kadrosunu sölim kimse darılmasın gücenmesin.ihtiyarlarda kendi aralarında takım kurabilirler şuayip abi kuracağını söledi tamam abi dedim.lütfen bayram günü sıkıntı yaşamayalım tatlı tatlı eğlenelim önemli olan şampiyonluk değil birarada olup eğlenmek lütfen herkez kadroları kurup burda belirtsin.bayramda inşallah 5 takım olacaz fenerbahçe:kaptan cem genç galatasaray:hüseyin öner beşiktaş:sinan öner ilimbey gençlik:??? ilimbey ihtiyarlar:şuayip öz lütfen birbirinizle görüşün güzelce bayramda nasip olursa eğlenelim yılda 2 kere toplanıyoruz rica ediyorum takımları belli edin herkezi seviyorum.
Gönderen:
bar10-v8 /
Yer:
İLİMBEY /
E-Posta /
Tarih:
01.12.2007 09:34:33 s.a. millet barış bayramda turnuva kadronu kurdun mu basına kadroyu açıklada bi görelim kimler var kimler yok bu bayram başkan sensin ayrıca 6S li arkadaşlarda kadroyu yazarsa makara yapma şansımız olur sekiztaş zaten standart kadro heralde HER ZAMAN HERYERDE ŞAMPİYON FENER rakipler sevinsin hadi ben sakatım t.dir. yaparım heralde düzelemedi bilek maalesef yoksa aklınızı alırdım hadi eyvallah
Gönderen:
cem genc /
Yer:
İLİMBEY /
E-Posta /
Tarih:
17.12.2007 09:10:46 s.a. ilimbey koyu gençlığıne ilyasın başkanlık kararının hayırlı olmasını dılerım.bu makama yakışacak bı arkadaş olduğundan hiç şupem yok evelallah.yanındayız ilyas..cem genç bırak bu ayakları abicim be.turnuvadakı hazın sonunu gorup sakatım ayaklarına yatmak senın gıbı durustlüğün simgesı olmuş bırıne yakışmıyo.sen ve barış öner bu bayramda hezımetı yaşıcaksınız.g.s nın kadroya gelınce.herzamankı kadro olucak.sadece ahmet onerın damadının yeğenı gelıyo.oda mısfırlığe geldığı için oynıcak.maç için ozel gelmıyo yani.
Gönderen:
hus öner /
Yer:
İstanbul /
E-Posta /
Tarih:
17.12.2007 12:51:30 ilyas demırtas ın delıkanlı baskanı olarak secılmesıni bı kezde buradan tabrık etmek ıstedım bu bırıncısı..ıkıncısı de 13.geleneksel ısyd kupasında tum takımlara basarılar dılerım ama yenılenen genc kadromuzla( kaleye osman oner transfer edıldı) sampıyonlugun en buyuk adayıyız gene herzaman oldugu gıbı..bu bayram kadrolar konusundada daha tıtız davranılacagını tekrar yınelemek ısterım..umarım yıne guzel bı aksam yasarız..cocukların kahvelerde oturmadıgı spor yaptıgı bu aksama katılan herkese sımdıden tesekkurler..barıs abı kıtrı konusunu bılahare konusuruz abı koyde senle:)
Gönderen:
serdar öner /
Yer:
İLİMBEY /
E-Posta /
Tarih:
18.12.2007 12:48:15 s.a. millet bakıyorumda sallayan sallayana geçen sene 5 er 10 vurup gönderen kimdi kardeşiim ağladınız hepiniz halamın oğlu mesele oldu bizde işi barışa bıraktık o da içine etti topal topal top oynadım mecburen halamızın oğluna yabancı diyenlerin kimlerle oynadığını gördük herkese saygılar gerçek fener gelirse her zaman fark olur ağlarsınız paflarla idare edin canlarım benim hadiii
Gönderen:
cem genc /
Yer:
İLİMBEY /
E-Posta /
Tarih:
26.12.2007 16:41:46 cem abime katılıyorum... tam düşüncelerime tercüman oldu... bunlar böyle cem abi aslında cvp bile yasmıcan onların seviyesine düşmicen ama ...:))) napalım bizim (fenerlilerin) seviyesinde kimse olmadıı için mecbur cvp verios... herkes allaha emanet by ....
Gönderen:
burak genç /
Yer:
İLİMBEY /
E-Posta /
Tarih:
27.12.2007 18:43:13 bukadar yara acacagımızı bılsek yemın ederım bu kadar asılmazdık...cem abı sende ıyı bılıyosunkı 14>5 ten hanı bıraz matematık bılgısıyle bunu cözebılırız...saka abıcım saka..tamam bıdahakı bayram bızım paflarla cıkarız..kadro söyle aydın abının oglu hıkmet(yası:3) ayhan abının oglu ensar(yas:9)...ma merak etme abı onlar 8e kadar saymayı bılıyo 8 de bırakırlar..yahya öner-furkan öner
Gönderen:
yahya öner /
Yer:
İLİMBEY /
E-Posta /
Tarih:
28.12.2007 20:22:35 buarada ÖNER soy ismine takılmayın...
Gönderen:
yahya öner /
Yer:
İLİMBEY /
E-Posta /
Tarih:
01.01.2008 00:04:13 yav noluyo sizlere aynı köyün insanlarıyız nedir bu öner sülalesiyle alıp veremediiniz bu bayram turnuvalaı sizi iyice bozuyor kendinize gelin yav köyde yapılacak bir sürü işler var bırakın şu mac muhabbetlerini böle giderse millet birbirine gircek ayrımcılık olcak köyde daha öncede acılandı bu konu ama cem abi azdırıyo bunları :)ah cem abi sen yokmusun nese bu konunun dikkate alınmasını rica ediyorum saygılarımla polat ALEMDAR
Gönderen:
mesut DEMİR /
Yer:
İLİMBEY /
E-Posta /
Tarih:
02.01.2008 08:26:15 s.a arkadaşlar ilkönce izleri sağduyulu olmayadavet ediyorum nedirsizin amacınız anlamadım gitti yok önerlermiş ilmbeylilermiş yav ne örümcek insanlarsınız illaha bukadar sertmi telkinde bulunalım altı üstü top oynuyorunuz onuda beceremiyorsunuz ayıptır yaptığınız örek olacağınıza na örenek oluyorsunuz bumuydu sizin büyüklük anlayışınız bir top oyunuyorsunuz rezilliyebak ayıptır hepimiz ilimbeylideyilmiyiz eeeee dahaneoluyor size bi silkinip kendnize gelin küçükler özürdilesin büyüklerde büyüklük yapıp affetsin şimdi bir ilimbeyliye yakışacak şekilde olaylara yaklaşıp öyle hareket edelim ayrıca cöpsorunu demişsiniz ne diyelim senelerin sorunu burada yazmakile cözüleceyini sanmam ilyas neyapsın delikanlı başkanı olduysa belediye başkanı olmadıya muhtar cözemedi bu sorunu ilyas neyapsın belki gecici bir çözüm buabilir ama gercekçi olalım herkez sağ duyulu olup tmiz bir şekilde yaşamak istiyorsa elini cebine atsın bunun tek çözümüde bu kim ne derse desin herkeze sevgi saygı anlayışın olduğu sıralı günler dileklerimle ahmet yalcın genç a.yalcingenc@hotmail.com
Gönderen:
ahmet yalcın genc /
Yer:
İLİMBEY /
E-Posta /
Tarih:
02.01.2008 19:17:35 slm... yahya abi dediklerinden hiç bir şey anlamadım... bunu biraz daha detaylı olarak açıklarsan sevinirim... özellikle soyadıma takılmayın o lafı hiç anlamış deilim... saygılarımla... BURAK GENÇ
Gönderen:
burak genç /
Yer:
İLİMBEY /
E-Posta /
Tarih:
02.01.2008 19:54:51 Güzel köyümün gençleri, okuduğum yazılardan anladığım kadarı ile köde ikilem oluşmakta, ki bu ikilem yıllardır var gibi gözüküyor, bence böyle küçük şeylere takılmayın, önünüze bir hedef koyun o hedefe ulaşmaya çalışın, o bunu demiş, şu böyle yapmış hiç önemli değil, bu tip sorunları da köyde referandum yaparak ta çözebilirsiniz. şunu unutmayın KÜÇÜK DÜŞÜNENLER DAMİNA KÜÇÜK KALIRLAR, herkeze koyal gelsin
Gönderen:
TEMEL ÖZ /
Yer:
Eskişehir /
E-Posta /
Tarih:
03.01.2008 06:14:16 slmn alykm. anlasınlan herkes barıs abimi yanlıs anlamıs abim bu turnuvayı önerler kurdu sadece önerler oynar die bişey demedi demezde abim sadece fb kadrosu kurulurken bana nie sorulmadı biz adam deilmiyiz dedi konu nerelere carptırıldı sonucta hepimiz koyde abi kardesiz akrabayız bunda buyutecek bişey yok lütfen hepimiz birbirimizin yuzune bakıyoruz sonucta bu konuda artık kapansın yani butun buyuklerimden rica ediyorm birbirimize laf söyleyip kalp kırmaya gerek yok ...
Gönderen:
Rıdvan ÖNER /
Yer:
Sakarya /
E-Posta /
Tarih:
06.01.2008 14:53:49 burak kardesım söyledıgım söz yerıne gıttı.eger anlamadıysan zaten senınle ılgılı degıldır.ALLAHA EMANET..
Gönderen:
yahya öner /
Yer:
İLİMBEY /
E-Posta /
Tarih:
08.01.2008 10:47:19 slm yahya abi biraz geç oldu ama yinede saol....
Gönderen:
burak genç /
Yer:
İLİMBEY /
E-Posta /
Tarih:
10.01.2008 19:17:30 herkese hayırlı aksamlar ..bu turnuva hakkında bırtek ben yazmamasım sanırım..sızı sıkmak ıstemem ama bu turnuvanın mucıdı olarak yazmam gerektı dıye dusundum..bu turnuva 7 sene once cocuklar kahveye gıtmesın bayramda sportıf bı aktıvıte olsun dıye baslatıldı ve evet agırlıklı olarak soyadı oner olan kısılerden kuruluydu..ancak bu asla oner olmayan oynayamaz demek degıldı cunku baska bırsuru arkadasımızda bu turnuvalarda oynamıslardır..hatta suankı 17-18 yas grubu tum ılımbey gencı de dahıl top oynamıslardır..ben bu turnuvada oynayacagım dıyen herkese kapımız acıktır..ancak cok dısardan adam getırmemek lazımdı..kı bunu bızde galatasaray olarak yaptık ama mantık olarak karsıydık..neyse uzatmayalım bundan sonrakı turnuvada da yıne herkes davetlıdır..sonucta hepımız bu koyun ınsanıyız..organıozasyonun musade ettıgı olcude takımla katılınabılır, ısteyen oynayabılır..kazma olmamak sartıyla:) seneye ramazan bayramında 1.gunun aksamı turnuvadan bıkac saat once kahvenın onunde mangal yapalım dıyoruz..butun koy genclıgı sımdıden davetlıdır..60 ytl fıx menu yerlı ıckı sınırsız:) saka tabıkı alkole karsıyız:) mehmet genc abım bılır benım alkolu sevmedıgımı:) herkese saygılar..
Gönderen:
serdar oner /
Yer:
İLİMBEY /
E-Posta /
Tarih:
11.01.2008 19:46:59 slm.alykm.uzun zamandır zıyaret edemıyodum sitemızı ama bugun bır fırsatım oldu bakıyım dedım pişman oldum bu nedir ya hala yok öner yok bılmem ne.bu nedir ya yanı o kadar açıklamalar yapılmasına ragmen hala anlamamakta ısrar edıyosunuz ben bunda bır art nıyet arıyorum.takılmışsınız öner diye gıdıyosunuz yanı bi çekememezlik algılıyorum artık çok ciddiyim.yanı küçücük bı konu bu kadar buyutulup farklı taraflara cekılmezkı ayıp ya.recep amca sen bızım amcamız buyugumuzsun ılk basta senın bu konuyu kapatman yada kapattırman gerekıyo.ben bu konuyu artık kapatmak için bişeylerin yapılmasını ıstıyorum.benımde soyadım öner ama ben hiç kımseyı ayrı gayrı farklı goremedım hiç bu zamana kadar.görmemiz mi gerekıyo acaba dıye dusunduryosunuz ınsana.ben artık bu konu kapanmadığı sürece bu sitede sizlerle bişeyleri paylaşmaktan kendimi alıkoyuyorum.kimseden bu konuyla ılgılı bı gayret goremedım.iyi bakın kendınıze ben bı daha gelmem buraya bu konu bıtmedıkçe.ALLAH a emanet
Gönderen:
KADİR ÖNERRR /
Yer:
İLİMBEY /
E-Posta /
Tarih:
12.01.2008 10:57:58 Selamun Aleyküm, Burda kimse söylemek istediğini ifade edmiyor.Söylemek istenenler çarpıtılıyor.Ufak bir halı saha muhabbetini farklı yerlere çekmeyiniz.Amcamın hanımı önerlerden,yengem önerlerden,yeğenim önerlerin gelini biz içli dışlı olmuşuz ki ben asla soy ayırımı yapmam kişiler karakter olarak sınıflandırılır.Köyümde yaşıyan herkesi severim.Gürcüsü, lazı veya soy ayırımı yapmam.Kadir seni,Barışı,Rıdvanı,Hakan abiyi çok severim.Bu konu kapansın istiyorum zaman zaman açılıyor cvp yazmıştım buna benzer ama Mucip yayınlamadı.Futbol sahada oynanacak kimse ,sülale ilgili bir şey yazmasın.Sizler yeğenlerimsiniz (Barış,Kadir,Yahya,Vs) sizin büyüklerinize karşı saygım ve sevgim var.Bu konuyu kapatalım.Herkese başarı ve sağlık diliyorum.Hoşçakalın
Gönderen:
Recep Genç /
Yer:
İLİMBEY /
E-Posta /
Tarih:
12.01.2008 12:18:54 arkadaşlar hepinize merhaba,mucip senide tekrar tebrik ediyorum bu site çalışman için,benim yazacaklarım bu bayramlardaki turnuvyla alakalı,bu fikir bundan 7-8 sene önce bizden çıkıp daha sonra organize bir şekilde gelişen bir kimsenin sahiplenemeyeceği insanların bizim dostluğumuza ve yakınlığımıza imreneceği bir organizasyon halini aldı,benim yeğenlerim öner değil ama istanbuldan gelip orada yaptırdıkları pankarta para verip vermeyi teklif ettiğimizde bu köy bizim burası evimiz diyebiliyorlar,demekki olay öner değil ilimbey olayı.... acaip şeyler yazmanın yada düşünmenin ve hatta kalbinizi bozmanın hiç gereği yok ,isteyen gelir adabıyla oynar istemeyen gelmez vede oynamaz... kusura bakmasın kimse biz oraya insanların bir arada olmasını sağlamak ve ilimbey ismini benimsetmek için gidiyoruz kim kazanmış kim kaybetmiş hakaten kimsenin umurunda değil..tabi insanın genlerinde fenerbahçe mantığı varsa onuda bilemeyeceğim ....guven ÖNER
Gönderen:
güven öner /
Yer:
İLİMBEY /
E-Posta /
Tarih:
12.01.2008 15:22:27 selamun aleyküm ilimbeyli kardeşlerim.yaklaşık 1 aydır siteyi ziyaret edemedim işlerim dolayısı ile fırsatım olmadı.ama görüyorum da hala turnuva hakkında olumsuz şeyler yazılıyo lütfen bu konuları kapatalım artık.........kardeşim.lütfen yani et tırnaktan ayrılmaz diyorum.öner möner karıştırmıyalım artık hepimiz kardeşiz dimi.biz sapancada her hafta oynuyoruz böyle saçmasapan konu olmaz olamaz köyde var 30 arkadaşım burda var 1000 tane bırakalım bu işleri.herkezi çok seviyorum bu konu kapanmıştır benim için artık yazmıcam.herkezi çok seviyorum helal edin kırgınlık yaptısam özür diliyorum hatam varsa.neyse herkez allaha emanet.cem genç ayağın geçtimi lan sapuk yaktın takımı be.burda şov yapıyorum be.şerefsizim bende hayret ediyorum kendime demek adanın havası yaramıyo bana neyse seneye değişiklik yaparız belkide sapancada organize ederiz benim yerim ya farklı olur ada deplasman da ........ burda harbiden ii olur adaya koşana kadar sapanca 5 dakka tabi çoğunluk isterse.burda 18 yaşıdaymışım gibi be olum valla top arkama düşüyo devamlı:) bar10 . bar.76@hotmail.com ADLI ARKADAŞIMIZIN METNİ SANSÜRLENMİŞTİR LÜTFEN SİTE İÇİNDE DAHA DUYARLI OLALIM administratore :Ahmet Yalcın Genç |
|
|
Biz 3 Kişiydik. Ben, Keyfim ve Kahyası ...
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |