![]() |
BU HABERİ OKUYUN İNANAMAYACAKSINIZ |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
admin
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 595 |
Alıntı Cevapla
Konu: BU HABERİ OKUYUN İNANAMAYACAKSINIZGönderim Zamanı: 14-Ekim-2008 Saat 18:29 |
Derinhaber
TARAF AKTÜTÜN GÖRÜNTÜLERİNİ VERDİ ![]() ![]() ![]() ![]() 14 Ekim 2008 08:57 Aktütün'ün naklen izlenip hiçbirşey yapılmamasının şok belgeleri Taraf'ta... Askerin, PKK’nın hazırlığını bir aydır bildiği, saldırıyı da 3.5 saat öncesinden itibaren naklen izlediği ortaya çıktı.
2 Ekim tarihli istihbarat raporunda PKK’nın kadın liderlerinden Habat’ın yeni bir saldırı için bölgeye döndüğü, ağır silah taşıyacak 25-30 katırın Aktütün karşısında Mezi deresinde bekletildiği bildirilmiş. Haberin inanılmaz detayları ve fotoğrafları bugünkü Taraf Gazetesi'nde 2 tam sayfa yayınlandı...
|
|
|
Biz 3 Kişiydik. Ben, Keyfim ve Kahyası ...
|
|
![]() |
|
admin
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 595 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 14-Ekim-2008 Saat 18:30 |
|
genelkurmay bir ay önce haber alıyor, baskından üç buçuk saat önce pkklı piçlerin siper kazdıklarını görüyor, saldırıyı naklen izliyor ancak müdahale etmiyor sizce bu ne anlama geliyor ? pkk yı destekleyen ve askerlerin şehit edilmesinden çıkarımı var genel kurmayın ? benim aklıma bu haberden sonra bu aklıma geldi , genelkurmayın sizce bu saldırıdan ne gibi çıkarı olabilir, bu ayrı bir tartışma konusu.....ancak şu da var bu tür haberler bizzat pkk tarafından halkın genelkurmaya olan güvenini sarsmak için de yapılıyor , halkı askerden soğutmak ve halkta devlete karşı güvensizlik oluşturmak amacıyla yapılıyor olabilir... o nedenle iyi tahlil etmek lazım.
Düzenleyen admin - 14-Ekim-2008 Saat 18:57 |
|
|
Biz 3 Kişiydik. Ben, Keyfim ve Kahyası ...
|
|
![]() |
|
enkralbaba
Üye
Kayıt Tarihi: 16-Temmuz-2007 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 73 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 08-Ocak-2009 Saat 17:58 |
|
bu dupe duz yalan anlamına gelıyor kaynağa bakarmısın ya taraf gazetesı
kıme taraf mıs kı bu gazete nıtekım genelkurmay ve jandarma bu haberı yalanladı ve dava ettı |
|
|
Ne kadar kibirli dursada bardağın önünde eğilir çaydanlık..
Öyleyse bu büyüklenme niye? Mütevazı ol,hatta bir adım bile geçme gurur kapısından..Bardağı insan bunun için öper daima alnından... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |