![]() |
KULÜBE PLAYSTATION 2 ALINDI |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |||||
admin
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 595 |
Alıntı Cevapla
Konu: KULÜBE PLAYSTATION 2 ALINDIGönderim Zamanı: 26-Ocak-2009 Saat 15:49 |
||||
|
|||||
|
Biz 3 Kişiydik. Ben, Keyfim ve Kahyası ...
|
|||||
![]() |
|||||
eylem
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 21-Ekim-2007 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 27-Şubat-2009 Saat 22:56 |
||||
|
PLAYSTATION degilde bizimde masa tenisi oynamamıza izin werirlermi acaba en azından ggündüzleri????
![]()
|
|||||
|
AMWAY
|
|||||
![]() |
|||||
admin
Yönetici
Kayıt Tarihi: 01-Ocak-2006 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 595 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28-Şubat-2009 Saat 16:22 |
||||
|
Neden vermeyecekmişiz, size de günün 24 saati açık orası istediğiniz zaman masa tenisi oynayabilirsiniz.
|
|||||
|
|
|||||
![]() |
|||||
eylem
Yeni Üye
Kayıt Tarihi: 21-Ekim-2007 Konum: Sakarya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 18 |
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 01-Mart-2009 Saat 21:40 |
||||
|
sen verirsinde bakalım digerleri ne dicek bence gündüzleri bizim için daha müsait olur hem köy gençleri o saatte orda olmazlar :D
|
|||||
|
AMWAY
|
|||||
![]() |
|||||
admin
Yönetici
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 03-Mart-2009 Saat 21:52 |
||||
|
Gündüzleri kulüp kapısı açık, gidip oynayabilirsiniz.
|
|||||
|
|
|||||
![]() |
|||||
Yanıt Yaz
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |